Przesunięty przez: lucyS 2010-08-02, 22:14 |
3 letni Basset szuka domu |
| Autor |
Wiadomość |
Natalia
|
Wysłany: 2010-07-27, 20:09 3 letni Basset szuka domu
|
|
|
Witam, jestem właścicielką 3 letniego psa basseta hounda tricolor o rezolutnym imieniu "Piorun". Z uwagi na fakt, że musiałam zmienić miejsce zamieszkania a właściciel mieszkania nie zgadza się na zwierzęta w domu szukam nowego domu dla mojego pupila. Piesek posiada książeczkę zdrowia jest zaszczepiony i odrobaczony bardzo przyjazny ( lubi dzieci i inne psy, a nawet koty) nie jest agresywny uwielbia być drapany i głaskany.
Pozdrawiam wszystkich miłośników tej rasy
Natalia |
|
|
|
 |
lucyS

|
Wysłany: 2010-07-27, 20:38
|
|
|
Zdjecia Pioruna...
Przystojny facet
Uploaded with ImageShack.us
To zdjecie bije wszystkie na glowe , niestety nie potrafie go "przekrecic"
ale informuje ze Piorun stoi na ogonie
. |
_________________ "Zaiste, chciałoby się powiedzieć,że ludzie są diabłami na ziemi,a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami.."
A. Schopenhauer
tel 509 483 909
 |
|
|
|
 |
maria2601
|
Wysłany: 2010-07-29, 14:12
|
|
|
| Witam! Chętnie zaopiekuję się Piorunem. Uwielbiam te pieski. Co mogę zrobić by mógł trafić do mojego domu? |
|
|
|
 |
lucyS

|
Wysłany: 2010-07-29, 23:19
|
|
|
| maria2601 napisał/a: | | Witam! Chętnie zaopiekuję się Piorunem. Uwielbiam te pieski. Co mogę zrobić by mógł trafić do mojego domu? |
Witam Cie Mario!
czy to z Toba rozmawialam dzisiaj przez telefon??
Jezeli tak ,to bardzo mi milo ze zdecydowalas sie na Pioruna.
Juz zawiadomilam Natalie, bedzie sie z Toba kontaktowac!
Pozdrawiam. |
_________________ "Zaiste, chciałoby się powiedzieć,że ludzie są diabłami na ziemi,a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami.."
A. Schopenhauer
tel 509 483 909
 |
|
|
|
 |
Natalia
|
Wysłany: 2010-07-31, 23:02
|
|
|
Właśnie wróciłam do domu. Piorun od dziś u Nowej Panci. Pani Maria na początek podbiła Jego serce naleśnikami, zjadł ich skromnie około pięciu :) Czekamy na dalsze wieści od Pani Marii jak Piorunek się zaklimatyzował w nowym miejscu.
Ps. Piorun był bardzo dzielny, przejechał samochodem ponad 6 godzin i miał siły na naleśniki :) |
|
|
|
 |
lucyS

|
Wysłany: 2010-08-01, 19:22
|
|
|
To sa zdjecia,ktore przyslala mi Natalia-
Pierwsze pochodzi z podrozy -
To juz u Pani Marii-
. |
A. Schopenhauer
tel 509 483 909
 |
|
|
|
 |
lucyS

|
Wysłany: 2010-08-02, 22:15
|
|
|
Bassecik znajduje sie w nowym domku u p.Marii |
A. Schopenhauer
tel 509 483 909
 |
|
|
|
 |
maria2601
|
Wysłany: 2010-08-03, 10:12
|
|
|
Witam!
Dziś Piorun jest czwarty dzień w nowym domku!
Całkiem nieźle sobie radzi, ale zauważyłam że jednak trochę tęskni. Bardzo dużo czasu spędza na dworze, uwielbia bawić się i głośno szczekać. Niedługo zamieszcze zdjęcia Pioruna.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Natalia
Gość
|
Wysłany: 2010-08-03, 13:20 Piorun
|
|
|
| dziękuje za wiadomość takk Piorun uwielbia spacerki :mrgreen: czekam na zdjęcia pozdrawiam Natalia |
|
|
|
 |
lucyS

|
Wysłany: 2010-08-04, 10:01
|
|
|
Ja tez sie ciesze ,ze wszystko w porzadku...mam nadzieje ze nie płacze bez przerwy..
na pewno jest to dla niego trudna sytuacja ,ale bassety sa bardzo "elastyczne"..szybko sie przystosowuja do nowych warunkow.
Mario! jak masz jakies problemy ze zdjeciami , to ja chetnie je umieszcze, przeslij tylko je na meila.
. |
A. Schopenhauer
tel 509 483 909
 |
|
|
|
 |
lucyS

|
Wysłany: 2010-08-05, 10:54
|
|
|
Dalsze zdjecia Pioruna
. |
A. Schopenhauer
tel 509 483 909
 |
|
|
|
 |
Natalia
|
Wysłany: 2010-08-05, 22:58
|
|
|
Witam
Bardzo dziękuje za wiadomości na pierwszym zdjęciu zauważyłam, że Piorunek jakiś smutny ale na kolejnych aż promienieje pięknie błyszczy mu się sierść. Ale on ma wygodnie z ta kanapą nawet obroże ma zdjęta. P. Mario bardzo dziękuję, że tak wspaniale opiekuje się Pani Piorunem to dla mnie bardzo ważne. Widziałam na zdjęciach od Pani (tych na mojej skrzynce), że Piorun dostał obroże przeciwpchelną dziękuję że Pani pamiętała
Pozdrawiam Natalia
ps. proszę podrapać Piorunka po torsiku od nas. Czekam na zdjęcia z jego nowym kolegą Żurkiem
Mam nadzieje, że Piorunek nie tęskni za bardzo bo my za nim bardzo bardzo tesknimy i żałujemy, że mieszkacie tak daleko............................. |
|
|
|
 |
lucyS

|
Wysłany: 2010-09-01, 14:27
|
|
|
| Cala dyskusje na temat problemow z Piorunem , przenioslam do nowego tematu - w dziale -Nasze problemy z psami-zainteresowanych zapraszam do tego tematu. |
A. Schopenhauer
tel 509 483 909
 |
|
|
|
 |
|
|